Психологија, саветовање, пракса

Добродошли!

Овај блог ће се водити на српском и енглеском језику. Постови неће бити обавезно исти на оба језика, позивамо Вас да пратите оба.

Атенео пружа и класичне индивидуалне психотерапиjске сеансе и креативне групе. За заказивање сеанси пишите на psy@ateneo.rs

За групне програме прочитаjте текст наниже. У блогу ћемо Вас обавештавати о нашим активностима у свету психологије, сезонским програмима и давати извештаје о нашем раду.

Овде ћете такође наћи текстове на теме које Вас занимају, а које можете изабрати у анкети .

У групама Атенео пружа унапред припремљене програме психолошког саветовања, предавања и радионица. Стварамо и урађене-по-мери програме, радионице, предавања баш за вашу локациjу. За овакве програме нам се можете обратити на ове начине.

Радо ћемо припремити нешто креативно сходно вашем интересовању, потреби и компаниjи.

Новости:

Све програме као и психотерапиjске сеансе можете похађати индивидуално и групно. Тако у септембру крећу 4! нова групна програма која Вам припремамо, анти-стрес, креативност, психолошке игре и др. Радимо и на чувеним градским локациjама, а да би знали с ким све cарађујемо пратите наш инстаграм @loveabovelovebelove . Наши програми су јединствени у Београду и садрже лични печат, због чего вам препоручуjемо да дођете баш у Атенео, место знања  и личног развоjа.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *