Позвани сте на отварање!

 

У септембру крећемо са јесењим радионицама. Имате прилику да похађате 4 изузетне и сасвим различите радионице. Све оне су усмерене на лични развој, психолошко здравље и мало забаве.

Радићемо радионичарским приступом, што значи: бићете у групи заинтересованих људи, имаћете прилику да будете активни, радићете и мозгом и срцем и играњем, откриваћете нове задатке у себи и у радионици.

Нудимо четири радионице: Радионицу за лични развој, Како да водим групу?, Међу јавом и међ сном, Поезија, уметност, емоције. Саветујемо да изаберете радионицу инстинктивно, или по раније препознатој животној потреби.

 

Понешто о радионицама:

Радионица за лични развој – Атенео користи се бројним и разноликим техникама како би обрађивала теме са којима ви долазите на сеансу. Групу прати и води психолог, Сања Васиљевић, користећи знања опште психологије, саветовања, и одабраних терапијских праваца. Можете се ослонити на емпатију, еклектичност и креативност којом ће се приступити изазовима живљења.

Како да водим групу? – Радионица се обраћа онима који су препознали да могу пренети своја знања и вештине другима, а питају се како то извести. У овој обуци ћете чути како организовати групу, како структуирати радионицу и вежбаћете вештине јавног наступа. Радионица је корисна за: предаваче, будуће радионичаре, професионалце који желе да пренесу део свог искуства, научнике које чекају изазови јавног наступа.

Међу јавом и међ сном – Ово је врло специфична радионица која се бави питањима која у свима нама изничу под утицајем сањања. Специфична тема нашег рада биће снови и оно што ви желите да кажете о њима. Користићемо одабране технике, засноване на дубинској психологији, али и даљим традицијама снова. Очекујте разговор, сликање и креативан приступ. А да ли је и могуће другачије са сновима?

Поезија, уметност, емоције – Настављајући се на научни рад нашег водитеља, Сање Васиљевић, нудимо вам оригиналну радионицу где ћете се бавити својим емоцијама путем поетског открића. У овом серијалу очекујте обогаћивање свог савременог живота обраћањем пажње на поезију, уметност, унутрашња значења која су нам мудри песници оставили за собом. Очекујте емоционално обогаћивање себе и свог начина живљења. Добродошли.

 

Након кратког прегледа наших радионица нудимо вам могућност да нас позовете на тел. 064 969 5933 и закажете своје јесење улагање у себе. Можете нам се обратити и путем мејла office@ateneo.rs .

И један поклон за крај. Уколико немате јасну представу која радионица је за вас, а заинтригирани сте, ево наше прве вежбе. Одаберите једно слово А, Б, В или Г, и јавите ми мејлом или телефоном да вас упутим како следи наставак ваше потраге за собом.

 

Најлепши поздрав,

Ваш психолог,

Сања Васиљевић

Психологија, саветовање, пракса

Добродошли!

Овај блог ће се водити на српском и енглеском језику. Постови неће бити обавезно исти на оба језика, позивамо Вас да пратите оба.

У блогу ћемо Вас обавештавати о нашим активностима у свету психологије, сезонским програмима и давати извештаје о нашем раду. Тако ћете у септембру наћи позив за 4! нова групна програма која Вам припремамо. Неки од њих су јединствени у Београду.

Овде ћете такодје наћи текстове на теме које Вас занимају, а које можете изабрати у анкети .

Атенео се бави унапред припремљеним програмима саветовања, предавања и радионица, али и урађеним-по-мери саветовањем, радионицама, предавањима за које нам се можете обратити на ове начине.

Радо ћемо припремити нешто креативно сходно вашем интересовању.